wat is casco home     sitemap     privacy     contact

www.casco-woning.be
CASCO HUIS BOUWEN

Gaat u een casco woning bouwen, omdat u overtuigd bent van de vele voordelen, dan is het aangeraden om een degelijke planning op te stellen wat betreft werkzaamheden, materiaalkeuze, beschikbare tijd en natuurlijk de kosten.

Een casco woning biedt voordelen als u planmatig te werk gaat. Maak een planning van al de taken die nog moeten gebeuren. Bepaalde volgorde van de taken, voorzie voldoende tijd en maak een realistische inschatting van de kosten (zorg voor reserve).

Niet alleen de volgorde is belangrijk, maar ook voldoende tijd voorzien. Materialen die niet tijdig geleverd worden, aannemers die niet op tijd kunnen beginnen, vakantieperiodes, ... kunnen voor ernstige vertragingen zorgen. Ook dat kan extra, onvoorziene kosten met zich meebrengen. Ook het weer (regen, vorst, ...) kan een spelbreker zijn!

OVERZICHT CASCO AANNEMERS

Eén van de belangrijkste keuzes is het vinden van een geschikte aannemer voor uw casco woning. Zet duidelijk op papier wat u verlangt, Dit zal toelaten om de verschillende offertes makkelijker met elkaar te kunnen vergelijken.

Hieronder vindt u een overzicht van aannemers die ervaring hebben met casco bouwen:


webdesign gent